Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 9 mars 2016

Utställning och mingel

Ikväll ska vi som är med på stickcaféet ha en liten "utställning" på våra alster under en mingelkväll som kommunen ordnar för invandrare och språkkompisar. Jag kommer förstås att ha min halsduk och mina bambudisktrasor där!
Jag ska försöka blir färdig med den disktrasan som jag håller på med nu tänkte jag, för det är ju roligt om det blir nån med annan färg också än de andra jag har gjort.
Så här långt har jag kommit i skrivandes stund:
I värsta fall så får väl stickorna sitta kvar! Det är helt Ok att visa upp  "Work in progress" också!

Sen tänkte jag också meddela att detta blir mitt sista blogginlägg för denna vecka. Jag åker nämligen till Stockholm i morgon för att hälsa på min kära tvillingsyrra Rosali över helgen, och just nu har hon inget internet. Det blir skönt att slippa släpa med datorn, men jag är ju en liten datanörd och är van att häcka på internet till långt in på småtimmarna... Men det ska nog gå bra! Syrran kommer nog att hålla mig sysselsatt, för hon vill ha lite hjälp och tips med möblering och vilka tavlor som ska upp var i sin nya lägenhet. Och så tänkte jag ta med min stickning om det eventuellt skulle bli en paus i möblerandet! :o)

Så nu ska jag skynda mig att packa! Helst vill jag att allt ska vara klart innan utställningen och minglet, men vi får se vad jag hinner med!

Anneli.

Inga kommentarer: