Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 7 mars 2016

Nysta, nysta, nystan...

Nu är jag lite trött på att sticka med gult och orange... Missförstå mig rätt: det är superfina färger - speciellt tillsammans, men jag har stickat 4 stycken gul/orangea disktrasor nu och vill ha lite variation!
I flera dagar har jag tänkt på att jag ska nysta upp de två sista garnhärvorna av mitt Bambugarn, men inte kunnat uppbåda orken för det. Men nu ikväll har det äntligen blivit av; det är ju måndag och stickkafé! :o) Jag har nyss kommit hem därifrån!
Jag hann visserligen bara sticka 4 varv efter att jag hade nystat upp båda garnerna och fikat lite, men det är ju bara att fortsätta nu när jag är hemma!
Fast först ska jag kolla lite vad mina facebook-kompisar har för sig! ;o)

Anneli.

Inga kommentarer: