Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 30 mars 2016

Halvvägs

Idag har jag haft en riktigt slö dag! Inte för att jag gör så värst många knop annars heller, men idag har det varit... segt...
Jag antar att det sitter i huvudet, men det känns som att tiden typ fastnat i sirap och går långsammare eller nåt, och det är som att även jag går långsammare på grund av det! Huvudet känns som uppstoppat med bomull, fast inte på samma vis som när man är riktigt förkyld, för jag har inga som helst förkylningssymptom, men... det är segt på nåt vis... som att världen - eller iallafall min värld - går i ultrarapid! Svårt att förklara...

Vad har jag gjort idag då? Ja, hittills har jag lyckats tagit mig in i duschen, och t o m tvättat håret! (Det är inte alla dagar jag lyckas med det minsann!) Sen gjorde jag mig en stor kopp "Fet-kaffe", nåt som jag drack en del av på den tiden jag åt LCHF. (Fet-kaffe = kaffe, smör, ägg och en skvätt grädde. Godare än det låter! Man mixar det med stavmixer så det blir massa härligt skum på ytan.) Och det är det enda jag har fått i mig idag... (och klockan är 18 nånting när jag skriver detta).
Vidare har jag pratat med en mycket god vän som var bekymrad inför ett möte och ville att jag skulle tända ett ljus för henne, vilket jag naturligtvis gjorde!
Sen har jag mediterat, och sist men inte minst färglagt lite i målarboken! Jag har kommit lite mer än halvvägs på den bilden jag visade i förra blogginlägget:
Och nu är det väl dags att laga lite middag... Fast först vill jag ha en kopp té! Jag är konstigt nog mer törstig än hungrig!

Men då går jag väl ut i köket och fixar det nu då! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: