Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 29 mars 2016

Snurrigt värre

Idag vaknade jag med nåt så ovanligt (för mig) som huvudvärk. En rejäl sådan också! Ja, så jag till och med var lite snurrig i skallen! Trots massor av vatten och lite senare även örtté så ville den inte ge med sig.

Tyvärr sitter jag lite för mycket vid datorn, och idag var inget undantag. Men när huvudvärken bara inte ville släppa så stängde jag av datorn och gick ut till Da House för att färglägga nästa bild i min vuxenmålarbok. När jag vände på bladet och såg bilden som stod på tur så blev jag nästan lite förskräckt! Som om det inte räckte att jag var lite snurrig i huvudet, så var även bilden lite snurrig...
Först tänkte jag att "det här går ju inte! Var ska jag börja?". Men när jag tog några djupa andetag och bara bestämde mig för att sätta en färgpenna mot pappret och börja, utan krav på att göra färdigt nånting, så gick det riktigt bra!
Och om det var därför eller om det var för att jag kom bort från dataskärmen ska jag låta vara osagt, men huvudvärken började släppa - äntligen! :o) Nu mår jag så pass bra att jag kan börja tänka på att få i mig lite middagsmat! Och som tur är har jag mat i frysen! Bara att stoppa in i ugnen och värma! Skönt, för efter en hel dag med huvudvärk så är jag inte så lockad att ställa mig i köket och laga mat!
Så medan min mat värms upp så ska jag sätta mig bredvid Janne och titta på lite TV!

Anneli.

Inga kommentarer: