Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 1 mars 2016

Färgglada maneter

Sen jag var hos min språkkompis i fredags har jag inte gjort många knop... Har mest suttit vid datorn och spelat spel och facebookat lite. Jag har varit fruktansvärt trött och liksom "håglös"... Jag orkade inte ens åka in till stick-caféet igår! Då är det illa! :o/

Idag "skärpte jag till mig" och gick ut till Da House för att måla lite i min vuxenmålarbok. När jag kom ut dit så upptäckte jag att jag inte diskat sen förra tisdagen, då jag hade några kompisar på fika där ute...! Så det var bara att kavla upp ärmarna och ta itu med det! Och så fick de stackars krukväxterna lite vatten också. Men sen satte jag mig vid köksbordet och färglade en av bilderna i målarboken:
Bilden jag målade idag var inte så avancerad, vilket passade mig utmärkt!
Min ork och koncentrationsförmåga är verkligen inte den bästa just nu har jag märkt, och jag blir arg på mig själv för att jag är så "slö" och inte tar mig för att göra nåt av allt jag borde ta tag i... Men så kommer jag på att jag faktiskt är mitt i en utbrändhet, och att sitta och färglägga bilder som variation till allt datorsittande får helt enkelt vara fullt tillräckligt!
Och så här ser dagens bild ut i närbild:
Färgglada maneter! Japp! :o)

Nu ska Janne, Adrian och jag se på nån film på TV:n. Det blir bra det, för så värst mycket annat orkar jag inte göra!

Anneli.

Inga kommentarer: