Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 23 juli 2010

Eclipse

Ikväll ska jag gå på bio med en kompis och ÄNTLIGEN se Eclipse - 3:je filmen i Twilightsagan. Jag fullkomligt ÄLSKAR både böckerna och filmerna!!
Alldeles nyss gjorde jag lite LCHF-snacks att ha med till Bion!
LCHF-snacks kan jag nästan höra er undrande säga - vad är det??
Jo, i det här fallet är det ekologiska Paranötter som jag har halverat (mest för att kolla att de är fina inuti), rostat/stekt i ekologiskt kokosfett, låtit svalna lite och sen kryddat med en liten nypa salt, en knivsudd steviapulver (ett naturligt sötningsmedel) och ekologiskt vaniljpulver. Färdigt och jättemumsigt!! Vem behöver popcorn?? ;-)
Här ser ni den bild jag tog på mina rostade paranötssnacks framför min laptop! :D

För övrigt så har jag både igår och idag ätit 2 måltider med proteinpulver och en "vanlig" måltid.
Fr o m måndag funderar jag på att försöka mig på att bara leva på proteinpulvret + té och kaffe med grädde i. Några hallon kommer säkert också slinka ner nu när det är säsong för det och de växer precis utanför huset!! :D

Nä, nu ska jag börja göra mig i ordning för kvällens evenemang!!

Fridens Liljor!! Anneli.

2 kommentarer:

Marina sa...

Det verkar vara väldigt mumsigt med sådana nötter, ska prova också!

Anneli Sjögren sa...

Rosta dem inte för hårt bara! De smakar lätt bränt!!