Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 9 juli 2010

Mina olika mediciner.

Jag kom på en sak... Jag berättade aldrig när jag började äta Homeopatmedicin... Tänkte inte på det...! Jag skrev ju i mitt blogginlägg om min hälsa (klicka på länken i högra kolumnen för att komma dit) att jag INTE äter nån medicin. Men det är alltså inte så längre!
Jag nämnde att jag äter homeopatmedicin i mitt förra blogginlägg så jag tänkte att jag skulle förtydliga det lite:
Jag tror att det var den 4:de juni jag började med 2 olika Homeopatiska preparat; Lachesis och Tyreocomp. Det ena för hjärtat och det andra för sköldkörteln.
Homeopatmedicin kan ta lång tid på sig att hjälpa - speciellt när man behandlar kroniska sjukdomar som struma och hjärtsvikt. Därför är det för tidigt att säga om medicinerna har haft nån effekt eller ej. Men som jag skrev i förra inlägget så kommer jag att äta homeopatmedicinen parallellt med den nya Apoteksmedicinen.

Den nya, "vanliga" medicinen för hjärtsvikten har jag ätit i 2 dagar nu och redan märkt skillnad. Det är inte bra - men bättre! Jag äter ju en väldigt låg dos och man ska börja försiktigt! Men det kan hända att jag kommer att behöva öka dosen om ett par veckor, men det får vi se då!!

Ha det bra! Anneli.

2 kommentarer:

Malin, love is forever ♥ sa...

aw, tack så mycket :)

Anneli sa...

Om jag säger det så menar jag det!! :D