Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 22 juli 2010

Mitt "nya" liv!!

EUREKA!! Det finns en Gud!! ;-)

Detta påstående baserar jag på 3 händelser:
1. Mitt proteinpulver har kommit idag! Lagom till min sena frukost! :D

2. Jag köpte för ett tag sen örttabletter för att rena kroppen. Sen försvann de... mycket mystiskt...! MEN: idag när jag kom ner till köket efter min skönhetssömn så låg paketet på köksbordet!! Bara så där!! (Misstänker att det var min käre man som hittat dem - men jag har inte frågat faktiskt...)

3. Det har regnat hela förmiddagen!

Här nedan ser ni en rykande färsk bild på Proteinpulvret. Tanken var att byta ut ALLA mål mat mot pulvret under en tid, men jag har en del mat i kylskåpet som bara jag gillar, så jag äter upp det först. Sen får vi se hur jag gör... Det kommer nog dagsformen och ev aktiviteter att få bestämma!

Här en bild på mina örttabletter inhandlade på den lokala Hälsokostaffären. De tänker jag vänta tills på lördag med att börja ta, för på fredag kväll har jag planer på att gå på bio med en kompis och tänker INTE behöva gå ut ur biosalongen för att uppsöka en toa!! (Örttabletterna är vätskedrivande + att man ska dricka extra mycket vatten när man tar dem...) Vad vi ska se?? He, he...!! Eclipse förstås!! Jag är ett STORT fan av Stephenie Meyer och Twilightböckerna/filmerna!!

Den här värmen som varit på sistone har säkert varit uppskattad av semesterlediga, men för bönder och hobbyodlare (som min man) är värmen och speciellt torkan inte särskilt uppskattad! Skördarna hotar med att torka bort - och inte bara det man odlar: svamp och bär i skogen är också i farozonen!! Så regnet var verkligen välkommet! Tyvärr har det redan slutat regna och det kom bara 3 mm här där vi bor, men det är alltid nåt!!

Nu ska det verkligen bli spännande (åtminstone för mig!) att se vad som händer med min vikt och mitt mående när jag gör de förändringar jag berättat om!
Proteinpulvret kommer att räcka i ca 2 månader och örtreningskuren pågår i 20 dagar. När reningskuren är över kommer jag nog att börja med Kyäni FX (som ni kan läsa om i den högra kolumnen). Jag vill inte börja med allting samtidigt, för då vet jag ju inte vad som gör vad!
Varje måndagmorgon väger jag mig och mäter midjemåttet (det har jag gjort i flera år!), och även om jag inte kommer att avslöja hur mycket jag väger så kommer jag att skriva om ev förändringar så ni kan hänga med på hur det går!!

Be here or be square!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Artemis sa...

Oj,här var det mycket pulver... Man får hoppas att det kommer att ge effekt då! Ska följa med spänning =)

Anneli Sjögren sa...

Ha, ha!! Ja, jag är lite av en "allt eller inget"-person! Jag har druckit det här proteinpulvret förut, så jag vet att jag tycker om det!
Ja, jag hoppas också att det ska ge effekt!! Det gjorde det inte förra vändan, men då bytte jag bara ut frukosten.