Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 30 juli 2010

Hjärtmedicin, kantareller och hallon

Idag har jag 3 saker jag tänkte skriva om!

1. Två kompisar var här i förmiddags för PSYCH-K-balanseringar - deras första! Jag har lovat dem att få några balanseringar helt gratis mot att de för lite "dagbok" över ev förändringar så att jag sen kan använda dem som referenser! De tyckte att det var jättespännande med PSYCH-K och vill gärna fortsätta, så vi bestämde att de ska komma tillbaka på tisdag igen! :D

2. Från och med idag tar jag en hel tablett av min hjärtmedicin. När jag började ta medicinen för 23 dagar sen så tyckte jag att besvären från min hjärtsvikt halverades, men jag upplevde att det sakta försämrades igen, så jag bestämde mig för att gå upp på en hel tablett istället för en halv. Jag tog tabletten vid 9-snåret imorse och i ca 12 timmar var jag helt besvärsfri, men för en dryg timme sen så satte det igång igen...! :-( Blir det inte nån förbättring på nån vecka nu så ringer jag väl Vårdcentralen...!

3. Yngste sonen och jag var ute i våran skog, d v s på vår egen tomt(!!!) och plockade kantareller! Vi hann nog plocka de flesta innan vi fick springa in för att det började störtregna! Tänk vad lyxigt att ha kantareller på tomten!! :D Här ovan är dagens skörd, men tidigare har vi plockat ca 1½ liter av "skogens guld" här på tomten!! :D
Här ligger kantarellerna i stekpannan innan de blev stekta!
Och så här såg de smörstekta kantarellerna ut när de var klara!! Ni må tro att det var gott!!

Och förutom de supersmaskiga kantarellerna och proteindrinkarna så har jag även ätit en liten skål nyplockade hallon med vispgrädde idag!! Oh la la...!! ;-)
Som ni ser så går det ingen större nöd på mig!! :D :D :D

Anneli.

9 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

hej hej det där såg mumsigt ut :)

Har du testat spåkula? tycker att det låter intressant. Jo men jag förstår vad du menar, det var ungefär det jag försökte skriva. Att vissa kan se bilder i dem små molnen. och att det är viktigt att personen är i rummet så att man kan läsa av dennes energier. :)

Jag hade också vela testa dem indiska örtkuddarna, verkar vara väldigt helande och lugnt för sinnet :)

Så allt bra med dig annars? KRAM

Anneli Sjögren sa...

Hej Lesly!! Ja det var riktigt mumsigt!! Lyxigt när man har dem alldeles inpå knuten!! :D

Jag har testat spåkula en gång - men principen är det samma vad du än använder! MEN: En person behöver INTE vara i samma rum för att man ska kunna läsa av dennes energier!! Det funkar lika bra om han/hon är på andra sidan jordklotet!! :D
Möjligtvis kräver det mer träning och att man litar på sig själv ytterligare ett snäpp!

Nja... Allt är väl inte så bra med mig... Det här med min hjärtsvikt är jobbigt och påverkar alla andra delar av mitt liv... jag tycker heller inte att medicinen hjälper som jag skulle önska att den gjorde..! Men jag behöver kanske ge det lite mera tid...!
Annars känns det bra att jag aktivt gör nåt för att gå ner i vikt nu!! På måndag ska jag väga och mäta mig igen!! Det blir spännande, och jag kommer att berätta hur det gått här på bloggen!! :D

nixpro sa...

Har faktiskt använt spåkula. Den är ju bara ett redskap. Men jag gillade det inte, för min del

Marina sa...

Det är verkligen lyxigt att kunna plocka kantareller på sin egen tomt! Jag älskar svamp av alla sorter.
Kram.

Anneli Sjögren sa...

Nixpro: Nä jag föredrar Tarotkort för min del!

Marina: Svamp - mmmm....!! Speciellt kantareller!! :D

Anonym sa...

Åh, kantareller. Min mamma har lovat mig kantarellmacka imorgon när jag anländer till småland med man och katter för att ha semester. Underbart!

Ang. Kokosolja/fett: Jag har faktiskt ekologiskt kokosolja från Reneé Voltaire som jag köpte för några veckor sedan. Smörjde in mig med det, men har lite svårt för kokos-doften. Men det kanske är en vanesak? Bra tips förövrigt. Det fungerar ju även med olivolja. Det fina är att vi har alla medel väldigt nära oss - kanske till och med i vårt eget skafferi! Sådant tycker jag är spännande.

Anneli Sjögren sa...

Hallå Hallonmuffin!!
Det finns ekologiskt kokosfett som inte smakar eller luktar kokos. Jag har ett från Biofood.
Olivolja funkar också, men jag upplever den lite fetare - kokosfettet går snabbare in i huden tycker jag! Och så blir man ju len som en babyrumpa!! :D

Origami-Bokbinderi-Kort sa...

Tack så mycket. Jag försöker mitt bästa med fotografering och annat. Du verkar ha många järn i elden. Åh, kantareller är ju ljuvligt goda! Mmm säger jag bara!

Anneli Sjögren sa...

Origami: Jo då! Många järn i elden - det har jag nog...! Men tyvärr för lite ork...!