Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 21 juli 2010

Ligist-katter!!

Jag hade hoppats på att mitt proteinpulver skulle ha kommit idag, men tyvärr inte!
Om det inte kommer imorgon så får jag väl ringa till företaget och kolla vad som händer. Jag känner mig så peppad att börja med det och vill inte vänta längre!!
Jag ringer nog i vilket fall som helst, förresten!!

Idag när jag skulle ladda mobilen så kunde jag inte hitta laddaren. Jag letade och letade och till slut hittade jag den på golvet i vardagsrummet... i 3 delar....! Nån av katterna måste ha fått tag i den och gnagt sönder den!! MORR!! (Fast de är så söta att de kommer undan med det mesta.... ;-)!
I alla fall så blev jag ju tvungen att åka in till stan för att köpa mig en ny laddare (för utan mobil kan jag inte vara!!) och då passade jag på att köpa hörlurar till min laptop när jag ändå var i farten!! ;-) Så nu kan jag njuta av min älskade hårdrock utan att störa nån annan!! :D Och det är precis vad jag gör nu i skrivandets stund!! :D

Fridens liljor!!

Anneli.

5 kommentarer:

urbanista sa...

Dreadlocks! :)

Maria sa...

Hej Anneli! Jag är också ganska bra på att vara "duktig" i allt jag gör, men jag har börjat tänka att jag "måste inte göra nånting". Jag gör det jag känner för i stunden. Och känner jag inte för att meditera en dag, nej då struntar jag i det :) Kram!

Anneli Sjögren sa...

urbanista: Dreadlocks...?? På mig, katterna eller sladdarna?? ;-)

Maria: PRECIS!! Tvång skapar motstånd!! Det är bättre att påminna sig om alla fördelar med att meditera så att man faktiskt prioriterar det!! :D

urbanista sa...

Eller är det extensions? (Välj själv om det är sladdarna eller ditt profilfoto jag pratar om;-)

Anneli Sjögren sa...

Urbanista: Ha, ha, ha!!
Nja, dreadlocks är det ju inte, snarare extensions!! :D Och då pratar jag inte om några sladdar...!! ;-)