Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 6 juli 2010

Foldrar och visitkort

Nu är jag äntligen färdig med foldrarna och visitkorten! Men - Puh! - vilken tid det tog! All den information jag har är på Engelska så jag har fått översätta och omformulera, och för att inte tala om; korta ner!
Men jag är faktiskt rätt nöjd med resultatet!

Vad jag däremot INTE är nöjd med är min skrivare!! MORR! säger jag bara!
Jag har en Epson-skrivare som jag visserligen i det stora hela är ganska nöjd med, men som när den inte har använts på ett tag torkar igen så att man måste börja med att rengöra färgmunstyckena och när man gör det så är det som att det svarta bläcket kommer bredvid och smetar ner utskrifterna lite! Dubbelmorr!! Jag försökte skriva ut lite för att se hur det blev "på riktigt" (till skillnad från på skärmen), men blev bara förbannad på det svarta kladdet! Jag skrev ut flera sidor och hoppades på att det skulle bli bättre - men icke! Jag hoppas det har torkat till imorgon, för då ska jag göra ett nytt försök att få till utskrifterna!

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

Inga kommentarer: