Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 28 juli 2010

LCHF-fika X 2

LCHF-brödet som jag bakade igår gjorde succé när jag bjöd på det i förmiddags!! :D Jag hade även gjort färskost i två olika smaker till brödet; vitlök och basilika och pepparmix och starkt paprikapulver! MUMS!!
På eftermiddagen kom min "PSYCH-K-kompis" och meningen var att vi skulle PSYCH-K-balansera varandra, men det blev inte så mycket av med det! Det blev lite bröd och färskost kvar från i förmiddags så vi fikade och åt upp det först och sen gav jag kompisen healing (ja, jag håller på med sånt med... ;-), och sen hjälptes vi åt att komma på några påståenden kring sånt som jag vill balansera för, men det gör vi nästa gång istället för hon var tvungen att åka hem till sina barn! Så kan det gå när man inte är tillräckligt disiplinerad!! ;-)

Som ni kan räkna ut av vad jag skrivit här ovan så har jag ätit lite "fast föda" idag också. Men jag kom på att bara det inte blir fler gram kolhydrater per måltid än om jag druckit proteindrinken så är det helt OK! Proteindrinken - som jag blandar den, innehåller ca 5 g kolhydrater.
Men imorgon ska jag inte göra nånting särskilt som gör att jag blir frestad att äta nåt jag inte "borde", så då tänkte jag att det blir en proteindrinksdag helt och håller!! :D

På sätt och vis är det rätt skönt att bara dricka proteindrinkar - man får rätt mycket tid över till annat!! Så imorgon tänkte jag försöka ta itu med sånt som jag ligger efter med. Och ta mig en välförtjänt sovmorgon! :D

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

4 kommentarer:

nixpro sa...

hej
Svar: då förstår jag. Tänkte inte på det eftersom det mesta av det är sådant jag inte äter o annat äter jag aldrig mycket

Anneli Sjögren sa...

OK! Det är lugnt!! :D Frågar man inget får man inget veta!! ;-)

pixan sa...

gisses va händig du låter (och klansle oxå är!!) när du säger att du inte bara baka bröd utan oxå gör egen färskost till.. :) Låter riktig gott!! one day, one day... ;P

Anneli Sjögren sa...

Hej Pixan!! Jo, jag kan vara händig när jag vill...! När man som jag lever på vegetarisk LCHF behöver man dessutom vara lite händig/påhittig, för det finns inte just nåt färdigt att köpa...! Men färskost är superlätt att göra!! Kanske skriver receptet i en bloggpost endera dan..!