Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 16 juli 2010

Falun tur och retur

Idag har jag spenderat nästan hela min dag i Falun. Min kära svärmor ramlade i förrgår och hade sån otur att hon bröt höftbenet! Samma kväll opererades hon på Falu lasarett och där är hon nu.
När min svärfar ringde för att berätta det så berättade han även att svärmor hade fått så lite mat och inga grönsaker nästan (de är väldigt duktiga på att äta grönsaker/råkost mina svärföräldrar!!), och av egen erfarenhet så vet jag att sjukhusmaten inte är den bästa, så jag packade ner en veckas förbrukning av Kyäni Sunrise + nötter, rostad och kryddad mandel (hemgjorda!) och mörk choklad. Gissa om hon blev glad!! :D

Sen var jag på stan och tittade lite i några butiker, men jag är inget fan av shopping så efter en stund tog jag en kopp kaffe på ett fik och bara njöt av att göra nåt annorlunda nån annanstans! :D Och som vanligt när jag är ute och rör mig bland folk så träffade jag på nån jag känner!! Det verkar nästan inte spela nån roll vart jag åker - jag lyckas nästan alltid springa på nån bekant!! :D

Väl hemma igen hade sönerna plockat jordgubbar och hade vänligheten att dela med sig till sin mamma! :D MUMS!!

Vill DU göra denna resa med mig - inte bara genom att läsa om mig här på bloggen, utan att påbörja din egen resa mot bättre hälsa och ekonomi - så tveka inte att höra av dig till mig!!
Det är tillsammans vi skapar och når våra mål!!
Välkommen i teamet!!

Anneli.

6 kommentarer:

urbanista sa...

That's my kind of grönsaker;-) ...men stackars lilla svärmor, du får hälsa henne så gott.

"...lyckas nästan alltid springa på nån bekant" - ja du du lyckas ju till och med simma på nån bekant...!

Anneli sa...

Jag inte bara lyckades simma på en bekant: Jag blev bjuden på kaffe och bulle mitt i en sjö!! :D (För er som inte vet så var det en bekant som har en liten "badbrygga" med utombordsmotor i aktern, och med den brukar han åka runt med sin sambo i just den här sjön där jag brukar simma runt!)

Ja, jag ska hälsa svärmor så gott!! Hon är vid gott mod och tränar varje dag på att börja gå igen! Jätteduktig är hon!!

Madde sa...

sv: tack så mkt :)

ja jag har han rätt men det är att han har tagit själva vårtan fel tror jag så de gör så ont nu. Nu pumpar jag ett tag istället och ger honom i flaska tills vårtorna återhämtat sig. Jag har provat med salvor men de hjälper inte och jag har provat med bröstmjölk men de hjälper inte heller. Och amningsnappen har jag slutat med nu, han tog den två gånger men sen har han bara krånglat :( hoppas att det blir bra snart bara för jobbigt när saker och ting krånglar.

Anneli sa...

Hej Madde! Jag har svarat på ovanstående på din blogg! Lycka till och hör gärna av dig för mer råd och stöd!!

Maria sa...

Hej!

Ja, absolut är det så att kroppen läker sig själv med rätt näring, det har jag också märkt. Jag har lagt om min kost helt, med hjälp av min kinesiolog, och äter bara det som kroppen vill ha. Och det hjälper verkligen! Jag får näringstillskott av kinesiologen också, utprovade för vad jag behöver. Så jag vill inte blanda med annat, tillslut får man välja en väg och hålla sig på den, och jag har hittat den väg som funkar för mig :)

Ha det så bra du med!
Maria

Anneli sa...

Härligt att höra att du hittat din väg till bättre hälsa!!
Ja, en sak passar inte alla - det kan jag verkligen skriva under på! Var och en får prova sig fram till vad som passar just sig!