Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 28 juli 2010

En liten snabbis!

Dagen har varit hektisk och jag har inte hunnit sitta vid datorn på hela dagen! Klockan är snart 1 på natten och jag måste sova straxt - ville bara skriva ett snabbt inlägg om hur det går med "allting"!
Idag bakade jag LCHF-bröd som jag ska bjuda på imorgon när några kompisar kommer hit på förmiddagen. Jag var ju tvungen att smaka lite på brödet så jag vet att det går att bjuda på (och det gjorde det!! Gott gott!!), så idag kan jag inte påstå att jag bara druckit proteindrinkar. Dessutom tog jag några ostbitar och lite gurka på kvällen... Men förutom det så har jag inte ätit nån mat förutom proteindrinkarna.
Jag försöker vara "duktig" och dricka mycket vatten också och ca 2 liter/dag har jag i alla fall fått i mig sen jag började med detox-kuren. Det är väldigt bra för att vara mig!! Jag brukar vara rätt dålig på att dricka vatten annars...!

När polarna kommer imorgon så misstänker jag att jag inte kan låta bli att smaka lite av brödet igen, men sen blir det proteindrinkar igen!! Det lovar jag!! :D

Go' natt bloggläsare - var ni än är!!

Anneli.

3 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

Jag har inte sett dokumentären, den har inte kommit som ner laddnings fil än. Enda jag vet är folketsbio.se där den möjligtvis fortfarande går. Premiären var i april. Säger till om jag hittar nått mer.

Och tack föresten, jag har övat yoga och dans i många år och det är roligt när det går framåt. Men ta det lugnt du haha

KRAM

hallonmuffin sa...

Du är duktig som försöker. Hoppas det kommer gå bra, och att det får dig att må toppen! Kram

Anneli Sjögren sa...

Lesly: Tack för info!! Ska kolla på folketsbio.se men får du höra nåt så får du gärna meddela mig ändå, för säkerhetsskull!! :D

Hallonmuffin: Tack! Ja, bara det att jag SATSAR får mig att må lite bättre!! Det känns positivt att vara aktiv och bestämd/fokuserad till skillnad från att "typ försöka" så där som jag gör hela tiden annars...!