Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 31 oktober 2012

Är det verkligen sant???

Jag gjorde det jag skrev om i gårdagens blogginlägg, d v s somnade med tankarna på saker jag är tacksam över. Detta resulterade i att jag faktiskt vaknade med ett stort leende på läpparna och en positiv känsla inför dagen.
OCH... det har verkligen hänt något som känns helt fantastiskt: Avesta kommun har äntligen uttalat offentligt att de kommer att skriva ett avtal med oss; Södra Dalarnas Serviceteam, Socialt företag, som innebär att de köper tjänster av oss för 150 000 kronor!! :D Yiiihaaaa!! :D
OCH: från och med imorgon börjar Nettans och min praktik på vårt eget företag! Fast vi har redan tjuvstartat idag!! Vi har bl a gjort upp en plan och strategi för hur den kommande månaden ska spenderas på bästa sätt för att allt ska bli så bra som möjligt! Det är en balansgång mellan att det finns massor av jobb att göra och att vi ska orka med och må bra medan vi gör det som behöver göras...!! Det är ju som Nettan brukar säga, att man blir inte utbränd för att man är lat och arbetsovillig - utan precis tvärt om!! Så både Nettan och jag känner att det är viktigt att vi inte går ut för hårt och tar ut oss så vi blir utbrända igen! Vi får helt enkelt känna oss fram och kanske hjälpa varandra att se när den andra börjar ta ut sig för mycket!
Men utan att överdriva det minsta kan jag säga att nu börjar en helt ny och spännande fas i mitt liv!!

En av de saker som ska göras är att ställa iordning lokalen så att det passar bättre för oss som företag. Bl a ska ett av rummen inredas som kontor, och rummet där jag brukar sova i när jag sover kvar där ska också göras om så att dubbelsängen förvandlas till två separata sängar som får tjäna som soffor så att det rummet kan användas som samtals- och vilorum.
Samtidigt måste ju vissa saker få vara som det är för det är ju faktiskt min lokal som jag bl a skaffat för min Mediala utvecklingscirkel, så ett rum får i alla fall vara kvar som det är! :D Och Södra Dalarnas Serviceteam kommer inte att hyra in sig där för evigt, men vi måste ju börja nånstans!
Det blir nog bra det här!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Lina sa...

GRATTIS! Åååååh vad roligt. Detta kommer gå kalasbra, på alla sätt :) Ha en underbar helg å stor kram till dig

Anneli Sjögren sa...

Tack Lina!! Ja, jag hoppas verkligen att det kommer att bli bra det här!! Det är lite skakigt så här till en början, men så är det väl ofta när ett nytt företag ska födas...!