Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 6 mars 2014

Å nu blir det ett asgarv

Nu har jag suttit här en låååång stund och försökt få ihop ett blogginlägg... det är inte det att jag inte har nåt att skriva om, utan snarare hur detaljerad jag ska vara och hur lång tid det tar att skriva om det jag tänkte skriva om... och så ska ju ni orka läsa det också - om det blir långt menar jag...!

Jag är trött som 17, har ont som satan i nacken - en värk som kommit och gått i 6 veckors tid och som jag inte riktigt vet var den kommer ifrån och varför den är näst intill bra ena dagen och sen gör superont nästa dag...! Sover extra dåligt p g a värken gör jag också... så det är inte så kul just nu...

Vad göra? Jo, det där jag hade tänkt att skriva om tar jag en annan dag, och istället börjar vi skratta tycker jag! Skratt ska ju kunna minska värk och höja immunförsvaret! :D
Vilken bra idé! Då lägger jag in en bild istället, som jag i vanlig ordning ärligen "snott" på facebook, och så blir vi glada och får skratta lite allihop!
Man kan ju inte annat än att bli glad när man ser den där bilden!! Eller hur!?!

Och med det säger jag go'natt!!

Anneli.

Inga kommentarer: