Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 20 mars 2014

Total avslappning

 Oh happy day....  Oh happy daay... :D 
Låter jag glad? Mmmm...!! Det är jag också! :D
Idag ser ni, så har jag fått en totalt avslappnande, superskön och helt fantastisk behandling av ärekpolaren Katta! Aaaaaah....! Sååå himla skönt - och väääldigt välbehövligt!

Jag har ju till och från (mest till...) haft väldigt ont i nacken i typ 8 veckor och till det varit väldigt stressad vilket inte är bra... Hjärtat har börjat uppvisa symptom igen, men jag vill inte börja ta medicin igen!! Bättre då att göra något åt stressen som jag tror är boven i dramat!
 Det här är ett väldigt bra sätt att få bukt med stress!
Jag blev så avslappnad så jag nästan svävade ovanför massagebänken!
Katta kan sina grejer - det är ett som är säkert! ♥
Och jag vet nån som kommer somna ovaggad ikväll...! :P

♥ Tack Katta! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: