Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 4 mars 2014

Inte vilken dag som helst...

Det har väl inte undgått någon att det ät Semmeldagen idag!?! Till och med jag som inte ätit semlor på 4 år har fått min beskärda del: till "frukost" och till efterrätt efter middagen nu ikväll! :P

Jag börjar ju oftast jobba kl 13.00 - så också idag (jobbar ju halvtid), och idag när jag skulle åka till jobbet kom jag på att jag inte hade ätit nån frukost... så jag slängde i mig en liten näve cashewnötter och drog iväg! Som "tur" var hade Nettan köpt en hel semmeltårta till styrelsemötet och vi var bara 4 personer på mötet idag, så vi kunde äta så mycket vi ville! :D Vilken frulle!! (Liiite skillnad mot frukosten jag åt, skrev om och visade er i söndags...! Det pendlar verkligen mellan hopp och förtvivlan!! ;-)
När jag kom hem från jobbet hade Janne köpt en varsin semla till Adrian och mig och även den satte jag glatt i mig! Efter middagen naturligtvis!! Något annat kommer inte på fråga!! (NÅN ordning får det ju vara!!)
Men det är en himla tur att det bara är semmeldag en gång om året!! :P

Nu sitter jag här i soffan och jäser, och så får det vara en dag som denna!

God semmeldag på er!!

Anneli.

Inga kommentarer: