Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 30 mars 2014

Förberedelser

Idag har vi haft ännu en fin dag, om än inte lika varm som igår. Men värmen kommer snart nog, och jag är bara glad om den inte kommer för fort!
Våren är nog min favoritårstid! Det är så härligt att se allting börja leva upp igen. Jag kan bli alldeles lycklig bara av att se de första tussilagona lysa upp dikeskanterna eller vitsipporna i skogspartierna på vår tomt och för att inte tala om det gröna skimmer som lyser runt björkarna när bladen börjar spricka ut! Men blir det för varmt för fort så går det också för fort - och går fort över - och jag vill gärna dra ut på allt det härliga med att värmen och grönskan får komma lite i taget!

Janne har fullt upp i trädgården - bl a med träden han har fällt!
Veden som blir kommer att värma skönt nästa vinter!
Jag har inte heller legat på latsidan idag! Jag har faktiskt jobbat! :D Alltså; jobbat på jobbet! Imorgon har vi nämligen ett cateringuppdrag: vi ska göra 18 fyllda baguetter till en kurs och vi gör förstås rörorna själva till dem! Eftersom rörorna är godare när de har fått "goa till sig" över natten har jag gjort 2 av dem redan idag.
Vi ska göra 4 olika baguetter: med coleslaw och salami, med rostbiff och potatissallad, med kycklingröra och så ett par vegetariska med "bara" potatissallad. Så idag har jag gjort potatissalladen och coleslaw-salladen. Nettan ska göra kycklingröran och den är jag bara glad att jag slipper göra, vegetarian som jag är! :P Så imorgon kommer vi att börja med att handla lite grönsaker att fylla och dekorera mackorna med, hämta brödet och sen åka upp till lokalen och sätta fart! :D Det ska bli såå kul!! Både Nettan och jag gillar att hålla på med catering! Fler såna jobb, tack!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: