Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 24 mars 2014

Den som väntar på nåt gott...

...väntar ALLTID för länge!! Så det så!!

Alltså... Jag har en fastedag idag, och jag visste förstås redan igår att jag skulle fasta idag, vilket förklarar varför jag frös in ALLT bröd jag bakade igår..! (Glutenfritt) bröd är godast dagsfärskt, och det näst godaste är att ta fram fryst bröd och värma det - och sen äta det! Och det är precis vad jag tänker göra imorgon! Jag har längtat hela dagen efter att få sätta tänderna i brödet, och nu är det bara en natt kvar till jag får det! :D Eller... rättare sagt: en kväll, en natt och ända fram till klockan 12.00 - jag äter ju (nästan) aldrig förrän då, principfast som jag är...! :P Men sen... Sen.... Mmmmmmm....!
Jag dreglar nästan bara jag tänker på det! (Kan det vara för att jag är hungrig, tro..!) :P Men nu tror jag att jag tar mig en kopp té så länge och sjunker ner i TV-soffan för att titta på Musketörerna på TV 4.

Anneli.

2 kommentarer:

Stoffisen sa...

Mums! Dem där äter jag gärna upp!
Ser himelskt gott ut, så nu är mitt nästa projekt att baka bröd :D

Kram
Stoffe

Anneli Sjögren sa...

Ja du.. De vart inte helt fel de där bröden!! :D Inte som "riktigt" bröd bakat på vetemjöl, men när man vant sig vig glutenfritt/LCHF-bröd så är det rätt gott ändå! :D
Jag misstänker att du kommer lägga ut bilder på ditt hembakade bröd! Ska hålla utkik!! :D