Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 2 januari 2016

Fääärdig!

Nu är äntligen min halsduk färdig! :o) Jag har inte gjort nåt med den på precis 3 veckor, men idag fick jag helt plötsligt ork, lust och inspiration! Det är bara att passa på när de tre infinner sig samtidigt!
Det jag hade kvar var ju att fästa alla trådar, och sen ville jag om garnet räckte virka en kant runtom. Och som ni ser så räckte garnet! :o) Det blev en kant! Tjohoo! 
Nästa gång jag blir sugen på att sticka så blir det med mitt nya Bambugarn! Och det känns ju inte som att det kommer att ta så länge som 3 veckor tills den lusten infaller sig...! Men jag rapporterar - jag lovar!! :P 

Anneli.

Inga kommentarer: