Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 17 januari 2016

Vintrig solnedgång

För en gångs skull (ja, inte händer det ofta precis...) har jag sovit riktigt gott inatt! :o) Det är nästan som att jag minns hur det är att vakna utvilad... nästan...! Good enough - man får vara glad när det är på rätt sida om sin "normalreferens"!

Efter att jag hade fått i mig lite brunch gick jag ut till Da House för att elda och meditera, och väl där så hjälpte Janne mig att ta in mera ved! Det går åt en hel del nu när det har varit och är så kallt!

Medan jag väntade på att elden skulle falna så jag kunde stänga spjället så målade jag några av snäckorna i min vuxenmålarbok. Det är inte så många snäckor kvar nu! :o) Men jag ska inte visa er nån bild på hur långt jag har kommit - jag väntar med det tills bilden är helt färdigmålad! Istället visar jag hur vacker himlen var när jag gick från Da House och in till vårt boningshus:
Inte helt fel, eller hur!?! ♥

Nu ska jag snart försöka hitta på nån middagsmat. Äta bör man annars dör man! (Äta gör man, ändå dör man...! Men det tar iallafall längre tid..!) ;o)

Anneli.

Inga kommentarer: