Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 16 januari 2016

Granen står så grön och grann i stugan...

Som jag har skrivit tidigare så har vår julgran massor av granskott - och då kan man ju inte slänga ut den! Och med "man" menar jag jag....! ;o)
Ja! Jag vet att granen är ful! Men den är grön! Och har granskott!
Ja men titta bara!!! Den lever ju! :o)
Dessutom är det himla trevligt att det är nåt som lyser när mörkret faller på, så förutom julgransljusen så är även stjärnor och sjuarmade ljusstakar fredade ett tag till hemma hos oss! So shoot me! (Eller... Nä förresten, gör inte det!)
Den här sista bilden tog jag för att visa er de fina klockorna som finns kvar efter min farmor! Jag har 3 stycken, men jag minns att det var fler när jag var barn. Som ni förstår så är jag superrädd om dem! Inte bara för att de är så gamla, utan för att jag verkligen tycker såå mycket om dem, och de är en del av min barndom! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: