Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 3 januari 2016

Fot(o) bevis

Efter gårdagens blogginlägg om att halsduken var klar fick jag en del kommentarer på facebook om det. Bland annat skrev min kompis Catharina flera kommentarer och vår konversation gick in på att mitt bambugarn behöver nystas innan jag kan börja sticka med det. Så här skrev vi till varandra:
C: Nu har du lite nystande framför dig innan du kan börja med nästa projekt - garnet du köpte låg ju på härvor. Långtråkigt jobb tycker jag som inte har nån Janne som kan stå med armarna ut.
A: Hahaha! Tvivlar på att Janne orkar... kanske om det är nåt riktigt bra på TV samtidigt... Annars får jag använda en stolsrygg! Inte lika smidigt, men det funkar!
Sen diskuterade vi en nystmaskin, och Catharina skrev:
C: Den är jättebra, jag har sett den in action i butiken, men jag har för ont om plats för att hålla på med tockna dära mackapärer. Jag lägger härvan över knäna bara. Men det är risky business, lätt hänt att det trasslar ihop sig. Lika lömskt som mobilhörlurssladdar.
A: Hahaha!!! Vilken kul inre bild jag fick...!! Men jag som är lite vig kan kanske sätta härvan på mina fötter när jag sitter i soffan med benen rakt fram... Ska testa!
C: Posta ett foto, hörru!
A: I just might do that...!!
Och här kommer det! :o)
OBS! Jag är nyduschad och har helt rena kläder på mig!! :P Om nu nån har några åsikter om vilka kroppsdelar som borde göra vad...!! ;o) Hehehe...!
Ja, så nu är det bara att börja sticka! :o)

Har jag sagt vad jag tänkte ha det här bambugarnet till? Jo, ser ni. I bambu växer det inte bakterier som det kan göra i andra typer av material, så det lämpar sig väldigt bra till disktrasor! Och det är precis vad jag tänkte sticka!

Anneli.

Inga kommentarer: