Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 9 januari 2016

Gabriella poserar!

Har ni städat bort julen än?

Här i huset är alla julgejor kvar! Inte för att de är så många... men kvar framme är de! Nu när det äntligen är snö ute och det ser lite juligt ut när man tittar ut genom fönstren (till skillnad från i julas) så vill jag njuta av framför allt som lyser lite till!
Så sjuarmade staken och adventsstjärnorna får vara kvar i fönstren ett tag till, och julgranen har inte tappat ett endaste barr, så den får stå kvar den också!

Förresten så håller julgranen på att få knoppar, så om ett tag kommer den vara full av granskott! :o) Bild kommer i ett blogginlägg framöver!

En av våra katter - Gabriella - hoppade upp på en av högtalarna i vardagsrummet och poserade så fint härom dagen, så jag passade på att ta några kort! Så här blev ett av dem:
Och här kommer ett kort till:
Visst är hon söt, vår Gabriella! ♥

Nu ska jag gå ut i Da House och elda i kaminen! Vi har haft så kallt här så värmepumpen la av, och det var endast 10 grader varmt därinne när vi upptäckte det! Så nu är alla elementen på därute, men för att minska på kostnaden så eldar jag i kaminen också! Mys, mys, mys!! :o)
Anneli.

Inga kommentarer: