Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 14 januari 2016

Snäckor, snäckor, bara massa snäckor...

Det jag skrev igår att jag skulle göra var precis det som hände! :o) Fast innan jag kunde börja elda så hade jag 3 lådor ved att stapla/lägga in i vedlåren (som är en gammal fållbänk), men sen satte jag en härlig, sprakande brasa, kokade mig lite kaffe, spelade musik och färglade några av snäckorna från målarboken. Så man kan säga att för en gångs skull blev det som jag hade tänkt mig att det skulle bli! Ja, förutom det där med veden då... Men det var rätt snabbt gjort ändå! :o)

Vill ni se hur långt jag kommit med snäck-bilden? Ja, men då kommer väl en bild här då:
Och nu har jag iallafall gjort det jobbigaste, d v s målat de snäckor som är mitt i skarven! Jamen...varför måste de ha bilder i skarven? Dumt tycker jag! För att kunna färglägga så långt in som möjligt där så måste man ha en supervässad penna i ena handen och med den andra försiktigt "bända upp" målarboken så mycket som möjligt så man kommer åt så långt in som möjligt. Tråkigt och jobbigt, men nu är det gjort, så resten kommer nog gå som en dans! :o)

Alldeles straxt ska jag ut och elda i Da House igen och då ska jag förutom att fortsätta måla lite, också meditera! Jag har varit lite dålig på det på sistone, men nu ska jag försöka få in den rutinen igen! Jag tror att meditation är ett av de allra bästa sättet att komma ut ur, och läka utbrändhet!

Men innan jag kan gå ut till Da House så måste jag vänta på att mitt glutenfria bröd som står i ugnen ska bli klart! :o) Blir brödet bra så kommer jag antagligen att skriva receptet på min Gröna blogg, så kan ni gå in och kolla på det där! Men det kommer nog inte bli idag jag gör det isåfall... Men jag ska försöka komma ihåg att säga till och länka till det i nästa blogginlägg! OM brödet blir bra alltså...!

Anneli.

Inga kommentarer: