Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 1 april 2016

Den som inga byxor har...

... hon får gå med rumpan bar!

Ända tills igår ägde jag 2 par brallor. TVÅ par! Båda håller på att falla sönder i sina beståndsdelar - den ena mer än den andra... Snart går det inte att laga dem mer.

Har jag sagt att jag avskyr att shoppa?
JAG A V S K Y R ATT SHOPPA!
Men nöden har ingen lag. Jag kan ju inte gärna gå byxlös... (Nä, jag använder aldrig kjol!)
I Krylbo har en ny klädaffär startat som inriktar sig på plusstorlekar och dit ställde jag min färde igår. Och ut kom jag med ett par byxor:
Här hänger de tvättade och färdiga att användas! :o)

Jag har länge längtat efter att ha mer blå kläder, och just blå byxor har funnits på min inköpslista i säkert 2 år... och så lång tid tog det alltså att införskaffa dem... (Visst sa jag att jag avskyr att shoppa? ;o)

Men nu är iallafall risken för att Avestaborna ska behöva se mig byxlös avvärjd! ;o) Phju! :P

Anneli.

Inga kommentarer: