Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 5 juni 2016

En emotionell helg

Hallå alla! Nu är jag tillbaka! Syrrorna åkte hem sent i går kväll, och sen var jag heeelt slut, med skavsår i öronen och trötta stämband! Denna helg blev mycket emotionell, och mycket pratande blev det!

Syrrorna Anita och Rosali kom vid 21-snåret i torsdags kväll, och efter att de fått i sig lite middagsmat gick de in till Da House för att göra sig hemmastadda. Senare på kvällen gick jag också in dit, men då hade Anita redan lagt sig. Rosali och jag däremot, satt i några timmar och pratade och fick lite "kvalités-systertid" med varandra! Det var bra det, för på fredagen åkte Anita och jag in till stan för att vara med på en minneshögtid för en gemensam vän som dog i december förra året. (Skrev om den händelsen här på bloggen den 12 december.) Rosali kände inte Janet som hon som dog hette, så hon stannade hemma.
Anita och jag + ett gäng andra kompisar till Janet träffades vid minneslunden på Avesta kyrkogård. Där gick vi runt lite grann medan vi pratade om Janet och hur vi träffat henne och sånt där. 
Jag passade också på att "hälsa på" en annan väninna till mig som är begravd där, men sen åkte vi hem till en av kvinnorna i gänget för att fortsätta prata om Janet och fika lite.
 
Det var väldigt helande/läkande att träffas och prata om vår gemensamma väninna, och jag kände när Anita och jag åkte hem att den sista pusselbiten hade blivit lagd, och att det blev ett fint avslut för min relation till Janet. ♥

Hela gårdagen gick åt till prat, prat, prat med syrrorna. Ute var det helt underbart väder med sol och behaglig temperatur, så vi satt mest ute på gräsmattan hela tiden. Men till slut var de tvungna att åka hem. De åkte ganska exakt vid samma tid som de hade kommit, d v s vid 21-tiden, så två hela dygn fick vi tillsammans, syrrorna och jag! :o)

Idag har jag tagit igen mig hela dagen, och det behövde jag! Helgen har varit mycket emotionell, mycket att fundera på och information att smälta, men det har varit helande! En bra helg med andra ord! 

Anneli.

Inga kommentarer: