Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 17 juni 2016

Jag är sjuk!!! :o)

Fantastiskt! Jag är sjuk för första gången på år och dar! Jag har ont i halsen, lite feber och en sjuhelvetes huvudvärk! Jag kanske håller på att bli lite mer "normal"?!? :P

"Min" homeopat Kari Kokko förklarade ju för mig att det inte var bra att aldrig vara sjuk. När man är "normalt" sjuk - t ex förkyld - är ju det som en utrensning, och feber är kroppens försvar och tar död på otäcka basilusker. Men om man som jag aldrig är sjuk så stannar ju allt det där i kroppen och man riskerar att få nåt annat - värre - istället! Och det har jag ju fått också...

Att det här bröt ut just nu är nog inte så konstigt... Just nu är jag extra... ja, vad ska jag kalla det för...? Extra utpumpad, dränerad och totalt slut! Jag har ju varit extremt trött de senaste två veckorna, men sen har det varit lite annat som ytterligare lagt "sten på börda"...
I onsdags var jag för första gången sen jag för 5½ månader sen blev förtidspensionerad på jobbet. De skulle ha ett mycket sent årsmöte och jag satt ju kvar i Södra Dalarnas Serviceteam's styrelse, men väntade bara på att det här mötet skulle vara så att jag officiellt kunde avgå från mitt styrelseuppdrag.
Natten till onsdag sov jag nästan ingenting och jag hade världens hjärtklappning! Jag kände mig inte speciellt stressad, men inser att jag måste ha varit det. Mötet gick bra, och jag tror att jag såg lugn och samlad ut, men efteråt var jag som en urvriden trasa! Jag skakade i hela kroppen, och både det och hjärtklappningen höll i sig ända till nästa dag! Jag kände mig helt urlakad! Och jag blev brutalt påmind om hur det var för mig att jobba där... :o/

Igår, torsdag, kände jag mig lite bättre och bestämde mig för att följa med kompisen Katta på seans i Västerås. Men jag blev så stressad när jag skulle åka hemifrån att jag nästan höll på att ringa återbud, men åh! vad jag är glad att jag inte gjorde det!
Klicka HÄR för att komma till Helenas hemsida.
(Bilden är ärligen stulen därifrån!)
Helena Lindblom är ett av de duktigaste Medium jag har träffat (och jag har träffat måååånga) och jag rekommenderar henne varmt!

Jag tänker inte berätta så himla mycket från seansen eftersom det känns väldigt privat, men så mycket kan jag säga som att typ hela min familj som jag har på andra sidan var där: mamma, pappa och alla mina mor- och farföräldrar, och de kom alla för att berätta att de visste vad jag har gått igenom och hur dåligt jag mår, och de ville att jag skulle veta att de är mycket hos mig för att ge mig stöd och Healing! ♥ Det kändes så oerhört skönt att få höra!

Jag är ju själv medial och har t o m haft egna seanser och privatsittningar, men nu när jag är så här utbränd har jag "stängt av" och lagt allt sådant på is. Men av mamma - via Helena - fick jag veta att det snart är dags att så smått börja ta upp det igen, och att börja meditera regelbundet är ett bra första steg. Och jag har faktiskt funderat rätt mycket på hur jag ska göra med min medialitet... om jag ska låta allt sånt ligga kvar på hyllan eller om jag så småningom ska ta upp det igen, och nu fick jag svaret! Och det var precis det svar jag ville ha! :o) Jag kan nog inte tänka mig resten av mitt liv utan att på ett eller annat sätt jobba med det mediala!

Men nu orkar jag inte skriva mer! Nu blir det seriöst soffhäng resten av dagen. Visst är jag glad att jag är sjuk(!), men jag vill ju även bli frisk så fort som möjligt!

Anneli.

Inga kommentarer: