Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 22 juni 2016

Födelsedagsfrånvaro...

Idag fyller Adrian 17 år, men han är i Stockholm och blir firad av sina storasyskon. Precis som förra året, och året innan det...

När man som jag varit mamma sedan 1982 och hade första barnkalaset året efter, så känns det faktiskt lite konstigt att inte längre ha kalas för nåt av barnen! Men det är väl egentligen inget synd om mig, för med den här utbrändheten är det trots allt rätt skönt att inte behöva piska sig till att baka och ställa till med kalas... Men konstigt - och lite sorgligt - känns det, det kan inte hjälpas! Men livet förändras hela tiden, så det är bara att hänga med så gott det går!

Men av förekommen anledning lägger jag in en bild på tårtan jag gjorde till Adrians födelsedagskalas 2013:
♥ Grattis på födelsedagen, Adrian ♥

Nu ska jag gå ut till Da House och invänta att kompisen Katta kommer! Vad vi ska hitta på vet jag inte riktigt, mer än att det kommer bli lite fika. Men Tarotkorten kommer säkert fram, och så massa prat om livet och döden och allt däremellan. :o)

Anneli.

Inga kommentarer: