Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 11 juni 2016

Hopp om livet?

HÄNT SEN SIST:
Adrian hade skolavslutning i torsdags och har nu sommarlov till den 17 augusti, då han börjar andra året på gymnasiet. Slut på händelser.

Ja, som ni märker så har det inte hänt så mycket här. Inte har det blivit så mycket bloggande denna vecka heller. Jag har varit så trött, så trött... ja, verkligen sjukligt trött. Jag är ju alltid trött och aldrig riktigt pigg även när jag har mina bättre stunder, men de senaste 5 - 6 dagarna har det varit extremt! :'( Absolut ingenting har blivit gjort!

Förra veckan blev jag tipsad om en bok, och jag beställde den på stående fot! Ni vet, när det känns så där himla rätt, då är det ingenting att vänta med!
För 4 dagar sen kom den i brevlådan, men först idag orkade jag ens öppna emballaget..!
Vad är det för bok jag beställt då, undrar ni kanske? Jo, denna:
För jag må vara helt under isen vad gäller energi, men ger upp - det gör jag aldrig! (Fast det kan kännas som att jag vill kasta in handduken emellanåt... men bara i kortare stunder!)

Så här står det på baksidan av boken:
Klicka på bilden så kommer den upp lite större och blir lättare att läsa.

Så nu återstår bara att få tillräckligt med energi för att orka läsa boken! Och inte bara läsa - att förstå vad jag läser också! Det var ju den lilla detaljen... Men jag får väl ta lite i taget. Vilket inte är så lätt för en "allt eller inget-person"... (Jag begriper inte varför jag är så himla duktig på att hela tiden gå över mina gränser...) Men som jag brukar säga: Man kan bara göra sitt bästa!
Och nu ska jag försöka mitt allra bästa att bara ta det lugnt!

Anneli.

Inga kommentarer: