Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 1 juni 2016

Besök i Da House

Tittar in så här på kvällskvisten för att säga att jag inte vet när jag hinner blogga nästa gång. Min tvillingsyrra och våran storasyster kommer och hälsar på imorgon och ska sova över en natt eller två i Da House.
Med tanke på min galna dygnsrytm kommer jag antagligen att vara vaken några timmar när de sover, och de kommer vara vakna när jag sover, så tiden vi är vakna samtidigt blir ju lite begränsad... Fast jag ska försöka komma upp någotsånär "tidigt"... Men nuförtiden funkar det inte att tvinga sig ur sängen. Orkar jag inte vakna, orkar jag inte vakna liksom... Dessutom har jag varit såå infernaliskt trött på sista tiden! :o( Men jag vill ju träffa dem så mycket som möjligt som ni förstår!
Nåja. Nu vet ni om jag inte bloggar på några dagar!

Som jag skrev i förrgår så tycker jag att det är roligt att få med ett foto eller två i mina bloggposter (även om det säkerligen kommer hända att det kommer bloggposter utan ibland), och jag funderade lite på vad jag skulle kunna ta med för bild i det här. Jag har ju inget foto som direkt passar till det jag skrivit här ovan... Men när jag gick igenom vad jag hade för bilder i min dator hittade jag ett jättegulligt som jag faktiskt tänkt att lägga ut här i bloggen, jag hade bara inte bestämt när. Men vet ni; då bestämmer jag att det är nu! Här kommer det:
Kattmamman på bilden heter Cayenne och hennes bebis kallade vi för Lemmy efter Sångaren i Motörhead. :o)

Jaha, det här får bli allt för denna gång! Vi ses när vi ses! ;o)

Anneli.

Inga kommentarer: