Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 29 juni 2016

Det går för fort!

För 16 dagar sen la jag upp ett foto på blomknopparna på min lilla Schersminbuske här på bloggen. (Det kan ni kolla på HÄR om ni till äventyrs skulle vilja jämföra.) Igår tog jag ett nytt foto på samma kvist för jag tänkte eventuellt lägga ut den bilden här redan igår. Men jag hade ju redan skrivit ett blogginlägg, och jag ville skriva ett på min Gröna Blogg också, så det blev inte av. Men alldeles för bara ett par minuter sen gick jag ut i trädgården och tog ett nytt kort på samma kvist för jag tänkte att det vore roligt att se vad som hade hänt över natten. Så här kommer fotot jag tog igår eftermiddags:
Och här är fotot jag tog alldeles nyss, d v s ca 18 timmar efter förra:
Den första skillnaden man ser är att igår hade solen gått i moln och nu är det soligt. Men titta på blommorna; visst ser man att de har slagit ut fler blommor sen igår!?!
Hjääälp! Dra i bromsen! Det går för fort!

Efter att jag tagit kort på Schersminen vände jag mig om och tittade på Jasminbusken som står vid husknuten, och där hade också några knoppar börjat slå ut!
Mmmm.... Jag njuter! :o) Både av det ögat ser och doften som når min näsa! Det här är nog bästa årstiden! Åtminstone tycker jag det just nu...! ;o)

För att kunna ta fotot på Jasminblomman var jag nästan tvungen att kliva in i busken, och när jag stod där så hörde jag hur det prasslade till alldeles framför mig - alltså i busken! Jag hoppade till lite och tog ett kliv bakåt. Sen kikade jag in mellan grenarna, skrattade till och tog det här fotot:
Ser ni katten? Inte det? Men om jag beskär bilden då?
Det är vår katt Silly som sitter där! :o) Sötnöten! ♥

Men det här får bli allt för idag! Passa på och njut av allt vackert som växer och blommar nu, för innan vi vet ordet av så är det över!

Anneli.

Inga kommentarer: