Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 18 juni 2016

Jag är frisk!!! :o)

Det här gick snabbt! Idag är jag frisk! Ja... det beror väl i och för sig på hur man definierar frisk, men jag har inte ont i halsen längre, febern är borta och den sjuhelvetes huvudvärken är ett minne blott!
Ja, är det så här att vara "så där lite vanligt" sjuk så har jag ingenting emot det! :o)

Krukväxterna ute i Da House behövde vattnas igen, och när jag ändå var där så satte jag mig och färglade lite i min målarbok. Jag har inte varit så sugen på att måla på sistone, eller rättare sagt; bilden som stod på tur tyckte jag inte var så himla inspirerande... Men nu var jag ute i Da House och krukväxterna var vattnade. Dessutom var jag sugen på en kopp kaffe, så jag satte på bryggaren och började färglägga. Eller... först satte jag på musik på stereon också. Sen började jag färglägga! :o) Och efter en stor kopp kaffe, ca 1½ timme och två CD-skivor såg bilden ut så här:
Med flit har jag målat i regnbågens alla färger. I rätt ordning också. Typ.. :o)

Vad lyssnade jag på då? Kamelrock förstås! ;o)
Mycket bra musik om nån frågar vad jag tycker! :o)

Men nu ska jag hänga lite framför TV:n med familjen. Det är visst nån långfilm på G.

Anneli.

Inga kommentarer: