Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 2 juni 2016

Hej! Det är bara jag igen...

Jag trodde ju i min enfald att jag inte skulle hinna blogga nåt på några dagar, men syrrorna har fortfarande inte dykt upp, så medan maten är i ugnen sätter jag mig här en stund!

Syrrorna skulle "bara" åka förbi vår andra syrra för att lämna nåt, och det skulle inte ta mer än en timme...
Jo tjena...! Det hade man ju kunnat räkna ut med lilltån att de skulle bli kvar hela dagen...! :P Men det är som det är, och de behövde väl också lite "systertid" med varandra! :o)

Min käre make (Janne) tyckte att jag skulle visa er en annan bild på kattungen Lemmy som ni såg i gårdagens blogginlägg, så då gör jag det! På denna bild är han 12 veckor och var redo att flytta till sin nya familj:
♥ Vilken skönhet va!?! ♥

Nu börjar det dofta gott från köket, och om inte syrrorna kommer snart så får de äta kall mat! Adrian och jag är hungriga och har redan väntat så länge, och nu väntar vi inget mer! Så det så! ;o)

Anneli.

Inga kommentarer: