Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 13 februari 2012

Att släppa taget...

... är inte alltid så lätt har jag kommit underfund med...!!
Idag är tredje måndagen som jag inte väger mig...! Men imorse var jag så här nära...! *Måttar med tummen och pekfingret med max 2 millimeter emellan*
Jag tycker att det känns som en evighet sedan jag sist vägde mig, och jag är väldigt nyfiken på hur det gått!!
Inte bara nyfiken; lite orolig också! Orolig att det ska bära iväg uppåt och jag inte märker nåt.
Man kan inte förändra det man inte är medveten om, och tänk om - tänk om - jag har gått upp flera kilo utan att märka nåt...!! Då vet jag inte vad jag gör...!!

Att oroa sig är slöseri med tid och energi. Jag vet det. Så jag släpper det så fort det dyker upp tankar om vikten. Men orostankarna kommer alldeles för ofta...! Att "bara" släppa taget... tja, jag vet nog inte riktigt hur man gör...!! Inser att det behövs övning - och jag övar mig - tro mig!!

Att jag "klarade mig" från att väga mig imorse är faktiskt er förtjänst kära bloggläsare!! Eftersom jag lovat att berätta hur det går, och jag inte vill krypa till korset och erkänna att jag inte har nån karaktär/viljestyrka så uppbådade jag tillräckligt med styrka för att låta bli!!

Men having said that, så ÄR det ju ingen katastrof om jag hade "råkat" vägt mig!! Jag SKA ju väga mig ibland har jag ju sagt! Bara inte så ofta...! Men ynka 3 veckor tycker jag är alldeles för kort emellan vägningarna...!! HÖGST en gång i månaden vill jag väga mig, men helst ännu mera sällan - det är målet just nu i alla fall.
Så vi får se om jag väger mig nästa måndag - eller måndagen därpå...! Och under tiden fortsätter jag att fokusera på allt som gör mig glad!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: