Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 14 februari 2012

♥ ♥ ♥

Hoppas ni haft en underbar Alla Hjärtans Dag!!
Själv bjöd jag på kladdkakor i hjärtform på min Mediala Utvecklingscirkel!
De vart underbart kladdiga!! Precis som det ska vara!! :D
Annars kan jag varmt rekommendera dagens blogginlägg av Maria som har bloggen Harmonia! Har du inte redan läst det så gör det!! Klicka HÄR för att komma dit!!

Anneli.

2 kommentarer:

Maria sa...

Mån åh gullegulle du! Vad goda dina kakor ser ut förresten, hade gärna smakat :) Hoppas du hade en amazing dag igår. Med många pussar och kramar. Kramis

Anneli Sjögren sa...

Du é gullig du me'!! ♥ :D
Jag hade en riktig toppendag igår med Janne på dagen och kompisar på kvällen!! Kladdkakorna var populära och det var synd att du inte var här och fick smaka dem!!
Jag smakade inte av dem heller, men hade LCHF-kladdkakor i frysen som jag tog fram till mig. Fast de är inte lika goda som "riktiga" kladdkakor, tyvärr...! Men det duger för mig!! :D
KRAM!!