Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 21 februari 2012

Semmeldagen är här! :D

HURRA!! Idag är det semmeldagen!! :D Jag äääälskar semlor!! Fast de senaste två åren har jag inte ätit nån semla - bara luktat på dem och tittat på när andra ätit...!
Men som de flesta av er redan vet så har jag bakat LCHF-semlor, som även om de sjönk ihop till skrynkliga, platta, ynkligt patetiska semmel-wanna be's så smakade de väldigt gott!!

Om ca 2 timmar kommer mina cirkeldeltagere att sitta och smaska på semlorna jag bakade i söndags och i år kommer även jag vara en av dem som smaskar!! :D

Nåt nytt(?) i semmelvärlden är semlor som istället för mandelmassa har vaniljkräm som fyllning. Jag har fått "beställning" på ett par såna till ikväll. Va?? What's that about?? Är det verkligen semlor då??
Ja ja...!! Vad gör man inte för sina kära cirkeldeltagare!! Här ska vispas vaniljkräm!! Och grädde!! :D
Bäst att jag börjar förbereda redan nu, för tiden går alltid så mycket fortare än vad jag tror!!

Anneli.

Inga kommentarer: