Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 8 februari 2012

P.A.A.A.A.R.T.Y.Y.Y.Y... igen!!!

Så har jag firat min födelsedag - kanske inte direkt med pompa och ståt, men med goda vänner och goda bakverk!! :D
Kladdkakan visade sig vara riktigt kladdig och god, och jag fick mycket beröm!! :D Den försvann i ett nafs in i de (jag tror) 18 gästernas magar!! :D Men inte en smula hamnade i min!! :D
Imorse när jag vaknade så bakade jag 51 bullar och några av dem ser ni på bilden här ovan! Kakorna är "bara" köpekakor, men tårtorna har jag gjort själv!! Självklart åt jag ingenting av det heller!!

Vad jag däremot åt av var LCHF-tårtan jag gjorde!! :D
Så här fin blev den när jag dekorerat den!! Och riktigt god var den också!!
Jag tänkte att jag skulle lägga ut receptet på den på min matblogg, men jag är kvar i lokalen och receptet är hemma, så det får bli en annan dag!

Imorgon ska jag ta hand om disken och städa här i lokalen - men det är imorgon det!! Nu ska jag ut på facebook och tacka alla som grattat mig där! :D

Anneli.

Inga kommentarer: