Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 28 februari 2012

Önskelådor

Sitter i lokalen. Cirkeldeltagarna har alla åkt hem till sitt - utom Janne som var med för första gången!!
Idag har vi gjort "önskelådor"!!
Här är några av dem:
Vad är nu önskelådor??
Ja, idén till dem har jag fått när jag lyssnat på olika videoklipp från Abraham - Hicks om LOA = Lagen om Attraktion.
De pratar bl a om att p g a vårat motstånd hindrar vi oss själva från att ta emot det vi "beställer" från universum - jag skrev ju lite om det i gårdagens inlägg.
Om man i hjärtat inte kan känna/tro på att det man önskar sig kommer att manifesteras i ens liv så uttrycker man ju snarare bristen av det man vill ha och håller på så sätt sin önskan ifrån sig. Hänger ni med?? Då är det bättre att skicka ut sin önskan/beställning till universum och sedan "glömma bort" den, eller åtminstone släppa tankarna på den! Och det är precis det som är syftet med "önskelådorna"!

Först tillverkade vi våra lådor. Jag hade vanligt kontorspapper i olika färger som vi vek efter konstens alla regler. Sen "pimpade" vi dem efter tycke och smak! Jag hade köpt massa olika bokmärken och några limstift för det ändamålet.
Sen skrev vi våra önskelistor/beställningar och la in i lådorna.
Tanken är nu att lådorna ska förvaras på valfritt ställe utan att vi håller på och öppnar dem, och undertiden fokuserar vi på annat - helst på sånt som gör oss glada och mottagliga för våra önskningar!

Funkar det tror ni??
Ja, det lär väl tiden utvisa, men det kan ju åtminstone inte skada och himla roligt hade vi när vi gjorde dem!! :D

Här får ni en länk till hur man viker lådorna.

Anneli.

Inga kommentarer: