Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 7 februari 2012

Förberedelser

Klockan är 22.03 och det är först nu jag kommit ut på internet!
Dagen har varit hektisk med förberedelser inför min "stora" dag imorgon!

Just nu sitter jag i lokalen. Min Mediala utvecklingscirkel är slut för denna gång och jag har hur mycket som helst att göra innan jag går och lägger mig!!
Imorgon när jag vaknat så ska jag baka bullar. Sen har vi onsdagsmöte som vanligt och från kl 16.00 har jag "födelsedags-drop in" här i lokalen!

Förutom bullarna så ska jag hinna få ihop 3 olika tårtor (varav en är LCHF), ställa fram bord och stolar, koppar, fat och bestick, och vispa massa grädde!! Och lite till...! :P

Ikväll ska jag förbereda fyllningarna till tårtorna och se till att få i mig lite mat!! Jag har knappt hunnit äta nåt sen frukost...!! Bara plockat i mig lite nötter och ett par LCHF-mackor så där i förbifarten..!! Inte bra...!

Ja men; det är bäst jag sätter fart nu då!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Maria sa...

HAPPY B-DAY!!! Önskar jag kunde komma på ditt drop-in. Lite för långt tyvärr :)
Ha en fiiiiin dag. Kram

Anneli Sjögren sa...

Tack Maria!!
Det hade varit jätteroligt att ha dig här, men nu fick jag klara mig utan din närvaro...!! Det fick helt enkelt gå ändå!!
Vi får hoppas att vi kan ses snart - här eller där eller nån helt annan stans!! :D
KRAAAAM!!