Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 5 februari 2012

Paltkoma och PSYCH-K

Festen jag var på igår var väldigt trevlig! Tyvärr hade några blivit sjuka och kom följaktligen inte, men 12 personer var vi som trotsade kylan (-29 grader) och åkte dit!
Mat fanns det - till ett helt kompani!! Och gott som 17 var det!! Jag som inte är van att äta så mycket längre åt så jag nästan sprack!! Nästan allting var LCHF - t o m efterrätterna!!
Det var mycket länge sen jag åt så jag fick paltkoma, men igår gjorde jag det...!! Inte så bra, men attans va gott det var...!!

Idag har jag bakat LCHF-kladdkakor till min födelsedag på onsdag. Jag ska ha fest i lokalen efter mötet med vårt Sociala företag, och eftersom jag ändå skulle träffa min PSYCH-K-kompis i lokalen idag så tog jag med kladdkakorna och la in dem i frysen där.

Det var länge sen jag skrev nåt om PSYCH-K och det var länge sen jag gjorde en PSYCH-K-balansering så idag var vi lite ringrostiga både kompisen och jag!! Med det gick som tur var bra!! När man väl kom igång så kom minnet tillbaka och det flöt på rätt bra! :D
Bl a fick kompisen balansera mig för att sluta äta när jag är lagom mätt!! Med tanke på gårdagen då förstås!! :P

Jaha... Det var allt för idag!!

Anneli.

2 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

Hej, ja har du också gjort den deon. Jag gjorde nu sats härom dagen och hade lavendel-aromaolja i. Det blev super bra.

Ja pajen var god. Smakade på en nästan likadan som var vegetarisk. Utan kyckling och med tomater och fetaost i. Har länkat till den i paj-inlägget.

Hoppas att allt är bra med dig annars. KRAM

Anneli Sjögren sa...

Hej Lesly!
Jo jag såg den vegetariska pajen också när jag var inne hos dig och läste ifatt sen sist! Den verkade också jättegod!
Det är nåt visst med pajer... Mmmmm... så himla gott!! :D

Ja kokos/stärkelse/bikarbonat-deon är verkligen bra och supereffektiv!! Jag är så himla glad att jag har testat, tål och t o m kan göra den själv!! :D

Ja, det är faktiskt ganska bra med mig!! Håller som bäst på att förbereda mig för att fylla år!! :P Har bakat bl a kladdkaka idag, och ett försök till LCHF-tårtbotten! Det ska bli spännande att se hur den blir!! (Den är fortfarande i ugnen).
KRAM!!