Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 3 februari 2012

Seriously...!?!

Nä men alltså, allvarligt!!!
Tycker att det är lite dålig uppslutning kring framtagandet av ett bra Svenskt namn på begreppet och metoden Oil Pulling Therapy!!
Ni kanske inte tycker att det är så viktigt, men när man som jag skriver om det så kan jag tala om att det verkligen behövs!!!
Jag menar, det låter ju inget bra att säga att "jag har oljepullat idag"!! Det ger ju helt fel associationer...!! :P Och ingen jävel kommer ju att fatta vad jag har gjort!!
"Jag har pullat olja" ger på samma sätt fel vibbar och noll förståelse..!
"Jag har dragit olja", "oljesvischat" och "oralrenat mig med olja" är också helt obrukbart...!!

De förslag som inkommit hittills är följande:

1. Oljerensningsterapi

2. Oljereningsterapi

3. Oljemetoden

4. Oral oljerensning

5. Oral oljerening

6. Oral Oljesvischning

7. OljeUtrensningsTerapi

Så skärpning nu kära bloggläsare!! Rösta på det förslag du gillar bäst eller kom med ett eget förslag!! Skriv det som en kommentar och kom ihåg att kryssa i rutan för uppföljningskommentarer så du inte missar nåt!!
Tack på förhand!!

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Det kanske är fler än jag som har problem att kommentera på Blogger... Tips: Hoppa över förhandsgranskningen så funkar det - ja åtminstone för mig, alltså:)

Vera sa...

Jag tycker oljemetoden låter bäst!

Maria sa...

Jag röstar på... oljereningsterapi :)

Hoppas du kommer fram till någe bra. Puss å kram

Anneli Sjögren sa...

Tack allihopa!! Jag noterar!! :D
Puss och Kram!!