Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 27 februari 2012

Here we go again...

Det jag "befarade" visade sig vara sant...
Jag har på de sista 5 veckorna gått upp 1,7 kilo.

Jag har på senaste typ halvåret halverat mina portioner utan att gå ner i vikt, och de senaste 5 veckorna ätit minst ett mål mat bestående av till största del ägg - också det utan att gå ner i vikt...!
Jag har dessutom de senaste 5 veckorna försökt att släppa tanken på att jag vill gå ner i vikt och fokuserat på att vara glad, och det har inte heller hjälpt...!
Däremot är det roligare att vara glad, så det är nåt jag inte tänker ändra på!! :D
Men jag tycker att jag återigen har bevisat att vikt inte handlar om kalorier in och ut!!

Jag lyssnar rätt mycket (som jag redan berättat) på Abraham - Hicks på Youtube och sakta men säkert sjunker det in...!
ALLT man tänker på/fokuserar på drar man till sig in till sin fysiska verklighet! Ja, jag är inte så bra på att förklara det där, så gå ut på Youtube och lyssna, men så länge jag har tankar som snurrar i huvudet om att jag har en vikt som jag inte är nöjd med så är det ju fortfarande just det som jag ger min energi till och fortsätter skapa!
Håller som bäst på att klura ut hur i hela friden jag ska kunna släppa de tankarna...!!

Janne tror att det är min hjärtmedicin som motverkar viktnedgången, för han som står utanför och tittar på tycker sig se ett klart samband mellan introduktion av hjärtmedicinen och den uppåtgående viktkurvan. Kanske är det så - men vad i hela friden ska jag göra åt det??

Just idag har det inte varit lika lätt att fokusera på glädjen, men jag kommer igen!! Att vara glad är mitt naturliga tillstånd!!
Och vågen ska få stå där i badrummet och damma igen ett bra tag nu innan jag väger mig igen!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Maria sa...

Om du hittar den boken jag läser nu så LÄS den. Kapitlet om vikt är SÅ bra. Läs det om och om igen tills det sitter. Kraam och all lycka till dig. Behåll glädje!!

Anneli Sjögren sa...

OK!! Ska se om den inte finns på bibblan här i Avesta!! Tack för tipset!! :D
Klart jag behåller glädjen!! :D
Kram!!