Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 26 februari 2012

Nu har jag bestämt mig!

Imorgon bitti ska jag väga mig!
Det har gått 5 veckor sen jag vägde mig sist och nu vill jag bra gärna veta om mitt idoga ägg-ätande ger nåt resultat! För går jag inte ner i vikt av att äta ägg - vad 17 går jag ner av då??

Jag försöker se och känna några tecken på viktnedgång, men... näe!! Märker ingenting faktiskt! Jag kan verkligen inte ens gissa om jag har gått upp eller ner i vikt, eller rent av stått still!
Men imorgon får vi svaret!!

Jag blir mer och mer intresserad av Abrahams läror d v s Lagen om Attraktion, och lyssnar en hel del på Abraham - Hicks på youtube.
Egentligen är jag uppväxt med LOA (Lagen om Attraktion alltså) - min mamma pratade mycket om att tankar är skapande och att det är viktigt att man är glad.
På 80-90-talet höll jag på med "Kreativ Visualisering"/Positivt tänkande/Affirmationer och hade faktiskt en hel del framgång med det!

Nu på 2000-talet har egentligen samma budskap paketerats om till exempelvis boken och filmen "The Secret" - samma budskap i lite ny tappning!
MEN: Abraham - Hicks tar LOA till en helt ny dimension!! De förklarar verkligen HUR, inte bara ATT!
Jag blir i alla fall hoppfull och glad av att lyssna på videorna på Youtube! Och om det kan hjälpa mig att gå ner i vikt - det återstår att se, men jag känner hopp om att det faktiskt kan göra det!
Time will tell!!

Anneli.

Inga kommentarer: