Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 4 maj 2012

Härlig känsla..

Jag vet inte vad det är, men jag känner mig så himla glad och positiv!! :D
Det har inte hänt nåt särskilt, det är bara en känsla...!!

Hon som skulle hjälpa mig att hitta en praktikplats hade inte fått något napp hittills men skulle leta vidare. Sen har jag kommit på en till jag kan fråga och henne ska jag träffa på måndag så jag pratar med henne då.
Men annars är det inte så mycket nytt under solen i min lilla värld. Men vad gör det!?! Jag mår efter omständigheterna bra och jag har ju den där känslan... Vet inte riktigt hur jag ska beskriva den... Jo: det är ungefär som att jag vet en hemlighet - nånting bra som ska hända och som jag ser fram emot!! SÅ känns det!! :D
Det KAN ju hända att det gör det också - händer nåt bra menar jag, men jag kan inte påstå att jag VET... Än...!!! :P

Ända sen jag slutade att väga mig regelbundet och bestämde mig för att så mycket jag bara kan fokusera på sånt som gör mig glad så har jag varit mycket gladare!! Det funkar faktiskt!! Visst har jag haft svackor! Jag påstår inte att jag är glad precis hela tiden, men att jag definitivt är mer glad än förut - det råder inget tvivel om!!
(Om ni undrar så skrev jag om mitt beslut att fokusera på glädje istället för att hålla på och väga mig den 21 januari -12.)

Jag avslutar med en länk till youtube och en passande låt!! :P
http://www.youtube.com/watch?v=cbmO0Kjevy4&feature=related

Anneli. :-)

2 kommentarer:

Lesly Valencia sa...

Hej Anneli. Tack för alla dina snälla kommentarer. Jag har visst lite talang, tänk om jag hade börjat med akrobatik när jag var fem år :P hehe jag ville det men det fanns bara gymnastik :P hehe

skönt att du är glad mer nu är förut. lycka till med viktnedgången.

Anneli Sjögren sa...

Ja, tänk om man hade börjat med sånt man vill vara duktig på NU när man var liten..!! Då hade man nog varit riktigt duktig...!!

Det är helt klart roligare att vara glad! :D Det jag märker sen jag bestämde mig för att fokusera på att vara glad är att jag har lättare att hitta tillbaka till glädjen efter att kanske ha blivit arg eller nåt! En klar förbättring måste jag säga!! :D
Vikten får komma i andra hand - att må bra över lag är prio nr 1! :D