Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 10 maj 2012

Nu händer det grejer...

Nu händer det grejer här må ni tro!!
Jag tänker närmast på vårt Sociala företag!

Idag hade vi årsmöte och tillsatte en ny styrelse eftersom vi som kommer att få lönebidrag (Nettan och jag) inte får sitta i styrelsen för Arbetsförmedlingen.

Fantastiska Eva och Ulf sitter nu i styrelsen tillsammans med Katta, och jag är "bara" kontaktperson! Det passar mig utmärkt!! :D

Vi hade bestämt att vi skulle bjuda på smörgåstårta vilket vi också gjorde! Jag äter ju inte vanlig smörgåstårta - både för att jag inte äter vanligt bröd längre och för att det var döda djur i och på!! (Jag är ju vegetarian!!)
MEN: Jag hade LCHF-bröd i frysen och gjorde en egen fyllning av Tartex, majonnäs, Creme fraiche, finhackad rödlök, finhackade cornichonger (inlagda smågurkor) och kryddor. Smaskens blev det, och så här fin blev den!!
En annan glädjande nyhet är att kommunen kommer att erbjuda oss att få jobba som Bussvärdar enligt vad Ulf hade att berätta!! :D
Jag ska ta kontakt med en person på kommunen och bestämma tid för ett möte där vi ska diskutera vad det innebär och alla detaljer!!
HUR BRA ÄR INTE DET HÄR DÅ?!?!? :D
Jag har bara en sak att säga:
TJOHOOOOO!!!! :D

Jo, och så en sak till: DET VAR PÅ TIDEN!!! :P

Anneli.

2 kommentarer:

Vera sa...

Har du recept på LCHF-brödet? Vill också göra smörgårstårta! Jag är LCHF:are sedan ca 2 veckor så jag får nog kolla in din matblogg tror jag allt. :)

Anneli Sjögren sa...

Hej Vera!! :D
Jo receptet ska finnas på bloggen!! Det är det jag kallar för "Invandrarbröd", men ska du ha det till smörgåstårta så kan du utesluta kalonjifröna!
Trivs du med LCHF??