Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 29 maj 2012

Systematiskt arbetsmiljöarbete

Då är jag inne på min andra praktikvecka...!
Jag märker att jag inte är van att jobba... Har svårt med rutiner och svårt att koncentrera mig på det jag ska!
Jag kommer att jobba en del hemifrån och en del från lokalen bl a, men att jobba hemifrån - som idag - är inte lätt!! Dels har jag ingen naturlig arbetsplats att sitta vid. Sitter i soffan vid vardagsrumsbordet med en arbetsställning som är allt annat än bra. Olika papper, en företagskatalog, telefon och dator spridda omkring mig på bordet och soffan, och ett block och penna i knäet...! Dessutom finns så många distraktioner hemma: blommor som borde vattnas, katter som vill ha uppmärksamhet, tvätt som ska hängas och är det inte dags för lunch snart...!?!
Det är lättare att jobba i lokalen!! I alla fall om jag är ensam...! Sist var både Katta och Nettan där, och det blev ett evigt "kackel" och fikande..!! :P Ja, jag skyller inte på nån särskild - vi är nog lika goda kålsupare alla tre - men lätt att jobba var det inte!!

Vad är då mina arbetsuppgifter?? Jo; Jag ska med hjälp av den där företagskatalogen se ut olika företagare att göra utskick till och sen ringa till dem och boka tid för Eva att göra ett besök på företaget angående systematiskt arbetsmiljöarbete!
Vet ni vad det är?? Nä, det är inte många som gör!! Jag hade ingen aning om att det ens fanns nåt som hette så innan jag träffade Eva!!
Vill ni veta vad det är så gå in på Evas hemsida:
http://www.nkom.se/

Nu är det dags för en dos skönhetssömn, och tro mig; det behövs!! :P

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Menar du att jag pratar för mycket 8-0???? Det har JAG ALDRIG hört x-D, hahahahahah ASGARV.
Jag ber om ursäkt för att det blev så som det blev :-D, jag ska SKÄRPA mig idag så du slipper träna på mig. Det är jobbigt nog att först vara diciplinerad sen hålla focuset och sen hålla efter en kattagoja som aldrig är tyst.... Hahahahahaaaa jag är som jag är eftersom jag inte blev som jag skulle. Kraaam till dig min underbara vän så ses vi till 15.00

Anneli Sjögren sa...

:D Ja du Katta!! Det blir elddopet för dig!! Kan du ge mig lite arbetsro - eller inte...!?!?!
KRAAAAM till dig också Ärkis!!