Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 1 maj 2012

Får jag presentera:

 Noah
 och 
 Emmet
Jag är kär!!! :D Vilka charmtroll!!! ♥
Noah är en lite blyg, svart fluffboll på 2 år. Han är väldigt försiktig och håller sig lite i bakgrunden. Men när han väl kommer fram så är han jättegosig!!
Emmet är en frimodig, lekfull gosegris som redan har adopterat Martin som sin människa!! Man märker att han är väldigt trygg i sig själv för han kan bara lägga sig mitt på golvet och slappna av! Det är hursomhelst riktigt sköna killar båda två!!
Jag frågade Martin hur natten varit och han sa att den varit bra. Men han hade ingen aning om var katterna hade sovit - de hade i alla fall inte stört honom fast han hade haft sovrumsdörren öppen! :D

När jag kom in till Martin i förmiddags hade han redan både rensat kattlådan och hällt upp mat och nytt vatten. Trots att Martin inte levt en enda dag i sitt liv utan katter så har han aldrig rensat kattlådor eller haft ansvar för mat och vatten, men han har ju sett hur det går till och jag känner mig helt trygg i att han kan ta hand om sina katter på bästa sätt!
Och så har han ju mamma och pappa som back up om/när det ev skulle behövas!!

Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Coola kissar och fina namn också. Man ser att det är som du säger, att Noah är lite blyg, men han ser ändå rätt nöjd ut där i fönstret. Det blir nog bra!

Anneli Sjögren sa...

Ja Noah gillar att sitta i fönstret och titta ut! Båda katterna har i hela sitt liv varit innekatter, men så fort vi hittar lite pengar drällandes hemma så ska vi bygga en rastgård till dem på baksidan av ladan/lägenheten! :D Det ska bli sååå spännande att se när de får gå ut för första gången!! :D Tror nog att de kommer tycka att det är ganska läskigt till att börja med...!

Bea sa...

Hej!

Det var jag som valde namnen på era båda katter ;) Det var nämligen jag som köpte dem från första början :) De fick tyvärr bli kvar hos min ex-pojkvän då de inte fungerade ihop med mina föräldrars katter :(

Har många fina bilder på dem om du vill ha! Särskilt Emmet, ända från det att han var kattunge :)

Skicka gärna ett mail till mig på bkarlsson@live.se

Mvh Bea

Anneli Sjögren sa...

Hej Bea!!
Va kul att du har hittat till min blogg!! Vilket sammanträffande!! :D
Vore kul att få höra hur du hittade hit!! *Nyfiken* :P
Jag skriver ett mail privat till dig! Kommer om en "stund" - hur lång den nu blir...!! :P