Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 23 maj 2012

I väntan på...

Hej gott folk!
Det är bara jag som försöker aktivera mig en stund!
Jag är så in i vassen trött så jag vill egentligen bara gå och lägga mig!! Men så här tidigt kan jag ju inte avsluta min dag!! Då skulle jag ju vakna mitt i natten och inte kunna somna om..!! Nä, bättre då att hålla sig vaken några timmar till och SEN gå och lägga sig...!!
Så i väntan på att få gå och sova tänkte jag faktiskt titta på den helt underbara och fantastiska filmen Eclipse - tredje filmen om Bella och Edward, vampyrer och varulvar. De två första filmerna i serien - Twilight och New Moon - såg jag när jag höll på att tillfriskna nu i helgen.
Normalt gillar jag varken böcker eller filmer om vampyrer och varulvar, men Twilight-serien är nåt alldeles extra!! Jag sugs in i berättelsen, och känslan stannar kvar hos mig långt efter att boken eller filmen är slut...!! Mmmmm....!! ♥

Annars så är jag inne på min tredje dag på arbetspraktiken. Det går bra, men jag märker att jag inte är van vid att arbeta...! Det tar på krafterna, och gör jag samma sak för länge så blir jag alldeles virrig och undrar vad jag egentligen håller på med..!! :P Tur då att jag får sköta mig själv och lägga upp arbetsuppgifterna lite som jag vill!! :P

I måndags skrev jag ju om att vi skulle ha träff med de andra i våran grupp från Handledarutbildningen, men det blev inte så...!!
Här satt Nettan, Katta och jag i lokalen. Fikat var inhandlat och framtaget. Men ca 30 minuter innan de skulle varit hos oss så fick vi ett telefonsamtal från en av deltagarna som sa att det blivit ett missförstånd och att de inte inte kommer!!
Vilket antiklimax!!

Men rådiga brudar som vi är så fikade vi väl själva då och sen gav vi varandra healing!! :D Och det var sååå skönt!!

Nä, nu tänker jag rigga filmen och dyka ner bland soffkuddarna!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: